EP pirmininkas grasina jėga nenorinčioms pritarti pabėgėlių kvotų įvedimui šalims

Europos Parlamento pirmininkas vokietis  Martinas Schulzas vakar Vokietijos televizijos ZDF eteryje pagrasino jėgos panaudojimu prieš ša...


Europos Parlamento pirmininkas vokietis  Martinas Schulzas vakar Vokietijos televizijos ZDF eteryje pagrasino jėgos panaudojimu prieš šalis, nenorinčias pritarti pabėgėlių kvotoms. Šie parlamento pirmininko žodžiai plačiai nuskambėjo Višegrado šalių spaudoje, o ypač Lenkijoje.

ZDF eteryje socialistas M. Schulzas teigė:

„Ultranacionalistų Europa – jei ji laimės, ji taps jų Europa ne tik šiuo klausimu, bet ir daugumoje kitų.  Mums reikalinga Europos bendruomenės dvasia. Ir reikalui esant ji turi būti primesta jėga. Negali būti taip [...], kad globalizacijos amžiuje, globalias problemas spręstume nacionalizmu. Reikiamu metu turime kovoti ir pareikšti, kad reikalui esant, pasieksime savo būtent kova“.

Ištrauka iš interviu vokiečių kalba.



Susiję

Pasaulis 1931359574037047757

Rašyti komentarą

16 komentarų

Pikc rašė...

Pagal viską, kalbą turėjo pabaigti arba "Sieg heil!", arba "Ura, tavarišči!". Atsižvelgiant į to padaro politines pažiūras, sakyčiau, antrasis variantas tiktų labiau. :)

Pikc rašė...

P.S. Nuotrauka parinkta PUIKIAI! :)

Anonimiškas rašė...

Vel reikes prasyti rusijos, kad gelbetu nuo fashistu. Pasaka be galo

Unknown rašė...

rusai patys didziausi fasistai ir imperialistai bei barbarai. Is istorijos faktu neisbrauksi.

Anonimiškas rašė...

Vincui M. Per tokius kaip tu ir patirsim visas ES "saldybes"...Anoje visuomenėje pabėgėliai bent taptų darbo jėga, o dabar bus pašalpiniais...

Anonimiškas rašė...

Vviens su bitute ,po nosim ir grumojo,tai nuleke velniop nosis su visa bitute.pasivaikciojimo nebus galvoje,kad mordas talzys ir mes stovesim dabar veliava kelsim ant briuselio reichstago,tie patys Belgai susitvarkys su beprociais.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Taikliai pastebėta. Apskritai, pastebėjau, kad tiek liberastai, tiek koloradai niekaip nesugeba įsisąmoninti, kad yra daugiau, negu du iki idiotizmo kraštutiniai požiūriai - "jeigu rasieja blogai, tai reiškia, kad eurosajūzas - nepriekaištingai gerai" arba "jeigu eurosajūzas blogai, tai reiškia, kad rasieja - nepriekaištingai gerai". Antra vertus, jei sugebėtų, tai būtų ne, atitinkamai, liberastai ir koloradikai, o normalūs, psichiškai sveiki žmonės. :)

Anonimiškas rašė...

Ar ne laikas skelbti nuo jokios pažangos nepriklausomą atsilikėlių respubliką?..

Pikc Kažinkavičius rašė...

Kaip ir sakiau - homsomolas nuo komsomolo nė velnio nesiskiria. ;)

Anonimiškas rašė...

Bus trečias pasaulinis karas. dėl šitų skurdžių kurie , nepakėlė savo šalies ekonomikos ir dar plius sukėlė chaoso bangą. Tinginių banda ieško kas už juos i burną maisto idės, Sirija, kaip gegutė, deda kiaušinius į svetimą lizdą

vanas rašė...

didziausi nieksai ir t.t.t yra amerikieciai kurie daugeli saliu sukele kara... nekalbu apie paptastus zmones, o apie tuos kurie valdo pinigus ir visokius tokius kaip obama, kuris yra kaip lele... ir visi pries tai buve... nes ju tikslas sukelti kara salyse, poto tiekti ginklus kazkuriai pusiai, o kartais abejoms pusem, o poto isibrauti ir vaidinti, kad mes vygdome taikos misija ir periimti valdzia i savo rankas ir viska kas sugriauta toje salyje atstatineti ipareigojant ta sali atiduoti pinigus su palukanomis...atseit mes jum padedame...kokie mes geri...

Anonimiškas rašė...

Pas būrėją buvot? Kvailiams pasakysiu, jog sunkoka ekonomiką kelt vykstant karui.

Anonimiškas rašė...

Karas vienas iš pelningiausių verslų - veikiantiems svetimomis rankomis...

Anonimiškas rašė...

Pavojingas populistas.

Unknown rašė...

AR nacionalizmas tik blogis?Žmogaus, tautos ypatumas , savitumas tai tik labai puiku. Manau nemalonus ir net biaurus dalykas vienodumas, supanašėjimas visko, o ypač kultūros pavojingas žmogaus tobulėjimui.

Anonimiškas rašė...

Tokiose vietose visada sėdi pilypai, kuris esat reikalui pagal komandą ima veikti.

item