Vienalyčių „santuokų“ aktyvistai nusitaikė į Vokietijos vadovę

Homoseksualai aktyvistai nusitaikė į Vokietijos kanclerės ir Krikščionių demokratų partijos lyderės Angelos Merkel asmenybę. Iškrypėl...

Homoseksualai aktyvistai nusitaikė į Vokietijos kanclerės ir Krikščionių demokratų partijos lyderės Angelos Merkel asmenybę.

Iškrypėlišką gyvenimo būdą propaguojantis žurnalas „Straight“ sukūrė reklaminį vaizdo įrašą, kuriame Vokietijos kanclerės Angelos Merkel antrininkė vaizduojama turinti intymių ryšių su moterimi.

Šis vaizdo įrašas yra skirtas taip vadinamųjų lesbiečių gyvenimo būdą propoguojančio žurnalo „Straight“ reklamai. Vaizdo įraše matome, kaip prie Angelos Merkel iš nugaros glaustosi ir ją bučiuoja jaunesnė moteris. Tuo metu balsas už kadro pareiškia, kad 62 nuošimčiai vokiečių pritaria tos pačios lyties asmenų „santuokoms“.

Šį Vokietijos lytinių mažumų išpuolį prieš šalies vadovę greičiausiai paskatino konservatyvių pažiūrų politikės pasisakymai ginantys šeimos instituciją. Kaip žinia, neseniai A. Merkel pareiškė, kad vienalytės „santuokos“ jai neatrodo deramas dalykas, nes santuoka įmanoma tik tarp vyro ir moters.




Susiję

Pažangos ideologija 6242390940980842547
item