Australijos arkivyskupas: privalome pasipriešinti vienalytėms „santuokoms“

Sidnėjaus arkivyskupas Anthony Fisheris pasmerkė bandymus australams prievarta įpiršti vienalytes „santuokas“ po to, kai šalyje paplito ...


Sidnėjaus arkivyskupas Anthony Fisheris pasmerkė bandymus australams prievarta įpiršti vienalytes „santuokas“ po to, kai šalyje paplito raginimai pasekti JAV ir Airijos pavyzdžiu ir leisti tos pačios lyties asmenims susituokti.

Savo kalboje arkivyskupas pabrėžė, jog „galingos jėgos“ yra „pasiryžusios nutildyti bet kokią opoziciją“ ir „mus visus priversti pritarti šeimos institucijos dekontrukcijai“.

Santuoka yra „visapusišką kūniška, psichologinė ir dvasinė sąjunga tarp vyro ir moters, kurioje jie tampa „vienu kūnu“ ir sukuria šeimą“, - teigė arkivyskupas.

Ši kalba žymi dabar Australijoje vykstančią kovą dėl vienalyčių „santuokų“ įteisinimo. Australijos santuokų lygybės organizaciją, veikiančią siekiant įteisinti tokias vienalytes „santuokas“, jau palaiko 442 organizacijos, 65 parlamento nariai ir 37 senatoriai.

Australijos vyskupų konferencijos gegužės 28 d. išleistas laiškas „Nežaiskite su santuoka“, kuriame pasisakoma prieš bandymą įteisinti vienalytes „santuokas“, susilaukė nemažo pasipiktinimo, net iš kai kurių katalikiškų mokyklų tarpo.

Versta iš Lifesitenews.com


Susiję

Religija 801517994659694207

Rašyti komentarą

3 komentarai

Pedrito rašė...

Šunys loja - karavanas eina :)

Ainis rašė...

Visos seksualinės mažumos yra naujojo hedonizmo ir mirties kultūros vaikai. Ir jei jų ideologijos sklaidą galima sulyginti su karavanu, tai eina jis į NEBŪTĮ. Nebūtį su visom išvestinėm. Gal šiuo metu "užderėjo" ir atrodo kaip tolerancijos triumfas, bet nebėkit džiaugtis. Nauja lietuviška patarlė sako: - pederastus skaičiuoja rudenį...

Anonimiškas rašė...

Teisingai priešintis reikia tikrai, ir ypač saugoti jaunają kartą,nes tai atžalynas, jo nebebus išnyks visi.

item