JAV ligoninė atleido daktarą, prakalbusį apie homoseksualių santykių keliamą riziką sveikatai

Dr. Paulas Churchas su savo 7 metų paciente Viena iš prestižiškiausių JAV ligoninių atleido pacientų mylimą ir gerbiamą daktarą po to, ...

Dr. Paulas Churchas su savo 7 metų paciente
Viena iš prestižiškiausių JAV ligoninių atleido pacientų mylimą ir gerbiamą daktarą po to, kai jis pateikė įrodymais grįstą savo nuomonę dėl homoseksualų propaguojamo gyvenimo būdo keliamos rizikos sveikatai. Tokią nuomonę daktaras pateikė po ligoninės priimto sprendimo švęsti homoseksualų gyvenimo būdą.

65 metų urologas dr. Paulas Churchas buvo atleistas iš Bethos Israel medicinos centro Bostone argumentuojant tuo, kad vyras pažeidė centro „priimtus profesionalaus elgesio standartus“, kai pasinaudojo centro elektroninės informacijos sistema, esą norėdamas „pareikšti savo nepageidaujamus įsitikinimus dėl homoseksualumo, įžeidusius centro darbuotojus“.

Atleistas daktaras medicinos centrą vadina „tokiu indoktrinuotu pasaulėžiūra“, remiama LGBTQ aktyvistų, kad laiko šį judėjimą„neliečiamu“, net jei tai verčia kitą žmogu laikyti fanatiku ir iškelti kaltinimus asmeniui dėl to, kad šis pateikė argumentuotą tokio gyvenimo būdo kritiką.

„Žmonės, išgirdę mano istorija, baisiausiai nustemba, kad dalykai gali vykti. Tai beprotystė“, - portalui LifeSiteNews teigė daktaras.

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 6746423757241086534

Rašyti komentarą

7 komentarai

Anonimiškas rašė...

D.M. Vis tik norėtųsi pilnos informacijos apie tuos urologo dr. Paulo Churcho argumentus (ar nebuvo,kam išversti?), nes dabar nėra galimybės visuomenei susidaryti pagrįstos nuomonės- juk portalo tikslas, kaip suprantu, prusinti/lavinti piliečius. Dalinė informacija, kaip ir dalinė tiesa-vertės neturi (bent mąstančiam žmogui).

Anonimiškas rašė...

Pritariu 06,28d Anonimiškas. Atskiras straipsnelis apie urologo dr. Paulo Churcho argumentus būtų tikrai įdomus ir vertingas.

Anonimiškas rašė...

O kodėl septynmetė mergaitė (nuotraukoje) yra gydytojo UROLOGO pacientė? :-)

Anonimiškas rašė...

http://www.massresistance.org/docs/gen2/15b/DrChurch-BIDMC/index.html

Anonimiškas rašė...

Dėkui už nuorodą. Tekstas anglu kalbą geriau nušviečia situaciją. Nežinau kaip ten su autorinėm teisėm, mano galva, informatyviau būtų buvę tą tekstą išverti į lietuvių kalbą.

Anonimiškas rašė...

Žmonės, nebūkime avys ir neleiskime iškrypėliams lipti mums ant galvų. Kuo daugiau skaitančių anglų kalba, tuo labiau mes esame laisvesni nuo mulkinimo. Ieškokite straipsnių pagal duotas nuorodas (šiuo atveju pagal laikraščio adresą ir gydytojo pavardę) ir skaitykite angliškai. Neskaitydami angliškai mes papuolame į didelį pavojų priimti visokių iškrypusių pseudomokslininkų kliedesius už gryną pinigą.
https://www.lifesitenews.com/news/leading-boston-hospital-fires-doctor-for-raising-concerns-about-health-risk

Pikc rašė...

Neįsivaizduoju - bet girdėjau gandų, kad tokio amžiaus mergaitės irgi šlapimo sistemą turi. Bet turbūt pramanai visa tai... :)

item