JAV ligoninė atleido daktarą, prakalbusį apie homoseksualių santykių keliamą riziką sveikatai

Dr. Paulas Churchas su savo 7 metų paciente Viena iš prestižiškiausių JAV ligoninių atleido pacientų mylimą ir gerbiamą daktarą po to, ...

Dr. Paulas Churchas su savo 7 metų paciente
Viena iš prestižiškiausių JAV ligoninių atleido pacientų mylimą ir gerbiamą daktarą po to, kai jis pateikė įrodymais grįstą savo nuomonę dėl homoseksualų propaguojamo gyvenimo būdo keliamos rizikos sveikatai. Tokią nuomonę daktaras pateikė po ligoninės priimto sprendimo švęsti homoseksualų gyvenimo būdą.

65 metų urologas dr. Paulas Churchas buvo atleistas iš Bethos Israel medicinos centro Bostone argumentuojant tuo, kad vyras pažeidė centro „priimtus profesionalaus elgesio standartus“, kai pasinaudojo centro elektroninės informacijos sistema, esą norėdamas „pareikšti savo nepageidaujamus įsitikinimus dėl homoseksualumo, įžeidusius centro darbuotojus“.

Atleistas daktaras medicinos centrą vadina „tokiu indoktrinuotu pasaulėžiūra“, remiama LGBTQ aktyvistų, kad laiko šį judėjimą„neliečiamu“, net jei tai verčia kitą žmogu laikyti fanatiku ir iškelti kaltinimus asmeniui dėl to, kad šis pateikė argumentuotą tokio gyvenimo būdo kritiką.

„Žmonės, išgirdę mano istorija, baisiausiai nustemba, kad dalykai gali vykti. Tai beprotystė“, - portalui LifeSiteNews teigė daktaras.

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 6746423757241086534
item