Gėjai Brazilijoje niekino katalikų simbolius, šalies vyskupai prašo valdžią imtis priemonių

Brazilijos vyskupų konferencijos nariai ragina federalinę valdžią imtis teisinių priemonių po to, kai mėnesio pradžioje vykusiose LGBT ei...

Brazilijos vyskupų konferencijos nariai ragina federalinę valdžią imtis teisinių priemonių po to, kai mėnesio pradžioje vykusiose LGBT eitynėse buvo masiškai niekinami katalikiški simboliai ir atvaizdai.

Vyskupai pabrėžia, kad religinių simbolių niekinimas „Brazilijos baudžiamajame kodekse yra pripažįstamas esant nusikaltimu“ ir prašo federalinę valdžią, kuri yra „Konstitucijos saugotoja“, „ginti pažeistas teises“.

Žygiuodami San Paulo kasmetiniame LGBT parade, dalyviai nešėsi pusnuogio transseksualo, nukryžiuoto ant kryžiaus, atvaizdą. Kiti plėšė krikščioniškus atvaizdus ar sėdėjo ant jų nuogi taip, kad šventi atvaizdai atsidurtų prie jų genitalijų. Vienas transseksualas buvo nufotografuotas nepadoriai šokantis striptizą prie bažnyčios įėjimo. Kitoje parado fotografijoje matyti, kaip dvi nuogos moterys bučiuojasi prie kryžiaus.

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 8662257585134935820

Rašyti komentarą

6 komentarai

Pikc rašė...

Jargau, kiek galima? Ne "gėjai", o pederastai. Nors šiuo atveju apskritai - iškrypėliai, ir tiek. Išties, juokinga, kai realybėje akivaizdžiai matome, kad tas iškrypimas yra VISAPUSIŠKAS, o ne tik lytinis, tuo tarpu tolerastikai su visa jų purvasklaida vis tiek užsimerkę ir užsikimšę ausis isteriškai klykia, kad čia viskas normalu ir gerai.

Anonimiškas rašė...

Žodis ,,gėjus" yra tas pats, kad ,,pederastas" tai yra sinonimai, nes abiem atvejais yra įvardinamas asmuo, kuris pasirinko gyventi save niekindamas ir žemindamas labiau nei tas, kuris savęs nekenčia ir dėl to ranką prieš save net pakelt sugalvoja t.y. laisvai pasirinko paklusti savo liguistam potraukiui į iškrypilėškumą ir savo gyvenimo vadeles atidavė ne protui ir širdžiai, bet klynui bei pasirinko ne išmntį, Dievo ir artimo meilę, tikėjimą, viltį, Tiesą ir visas tikrąsias vertybes, bet paklusimą jų tarpkojiuose esantiems daiktčiukams ir ligai, durnystę, neapykantą Dievui sau ir artimui (iš ko, beja, irgi gali kilti lytinis potraukis tiek kitos lyties atstovui, tiek to pačios (jei esi ligonis)), neviltį, tikėjimąsi, kad tokie malonumai yra viskas, ką geriausio žmogus gali gauti ir pasiekti ir viską, kas tik šėtonui, o ne Dievui teiktų džiaugsmą ir, kas tik juos gramzdina vis giliau į tikrąją kūno ir dvasios MIRTĮ... Ps., šiandien, kaip ir anksčiau homoseksualumas, kaip liga yra retas atvejis. Daugeliu atvejų ši liga kyla dėka asmeninio žmogaus pasirinkimo paklusti tiems, kurie propaguoja homoseksualizmą t.y. pradėti save niekinti ir savo protą, kūną ir sielą atiduoti gašlumo ir iškrypėliškumo valdžiai.

Pikc rašė...

Nors iš esmės ir pritariu Jūsų požiūriui, dėl terminijos negaliu sutikti. Nematau priežasties perimti neomarksistų naujakalbę, kuri, kaip ir bolševikų laikais, būtent ir kuriama tam, kad iškreiptų žmonių požiūrį į realią situaciją. Todėl pederastas yra būtent pederastas, o ne "gėjus", čigonas yra čigonas, o ne "romas", patriotas yra patriotas, o ne "neonacis", o normalus žmogus yra normalus žmogus, o ne "homofobas". Ar sakytumėte, kad sovietų okupacijos laikų stribai buvo "liaudies gynėjai", nes "stribas" ir "liaudies gynėjas" yra sinonimai (kaip ir "rezistentas" bei "liaudies priešas"), todėl visai nieko blogo, jei vartojame bolševikinį žargoną - nes vis tiek gi apie ta patį šnekam, ne? :)

Anonimiškas rašė...

Kalbasi du vyriškos išvaizdos atstovai. Vienas jų sako; turiu naujieną - aš gėjus. Antrasis nustemba; bet gi tu nesi visuomenei žinomas žmogus, neini jokias aukštas ar aukštesnes pareigas, tu nesi net joks suknistas menedžeris, tai koks tu gėjus?! Tu paprasčiausias pydaras...

Anonimiškas rašė...

---------------------------------------------------------------------------
Homoseksualumas - tai nera pasirinkimas. Niekas negali pats pasirinkti seksualines orientacijos. Seksualine orientacija formuojasi vystantis embrionui moters isciose. Viskas priklauso nuo tevu, nuo motinos ir tevo abipusio tarpusavio santykio. Jeigu tevai is tiesu myli vienas kita ir myli savo busimus palikuonis ,tuomet automatiskai ir tas embrionas vystosi puikiai. Bet jeigu tarp tevu yra dideliu problemu , tuomet embrionas irgi gali tureti problemu. Viskas priklauso ar tevai is tiesu myli palikuoni kurio laukia, nes jeigu bent vienas is tevu nelaukia ir nenori palikuonio tuomet tas palikuonis tures irgi dideliu geyvenime problemu.Homoseksualumas vystosi tuomet , kai palikuonis negauna pakankamai demesio ir meiles is SAVO LYTIES atstovo (pvz tevas nemyli sunaus arba motina nemyli dukros) .Jau motinos pilve besivystantis embrionas jaucia kuri lytis ji myli ir kuri -ne. Homoseksualumas - tai yra tos pacios lyties meiles negavimas . Augantis tevu palikuonis tai puikiai jaucia. Ir jis veliau eina ieskoti tos pacios lyties meiles ir silumos, kurios negavo is SAVO LYTIES zmogaus. Vaikinas iesko vaikino todel, kad jo niekada nelauke ir nemylejo jo tevas. Mergina iesko merginos todel, kad jos niekada nelauke ir nemylejo jos motina. ATMINKITE- zmogus visada iesko to, ka prarado vaikysteje.
---------------------------------------------------------------------------

Anonimiškas rašė...

Labai naudinga laidos dalis apie lytis, lyties keitimą, kaip tai paveikia psichiką, kokie padariniai po daugybės metų, koks šios grupės asmenų savižudybių nuošimtis, lyginant su kitomis savižudybėmis. Galima atsisiųsti įrašą (vadinasi, ir šioje svetainėje patalpinti?)
Gyvybės medis
- marijosradijas.lt/transliacijos/256306-2023-08-21-18-15-gyvybes-medis.html
Pirmoje dalyje girdėsime pokalbį tema: ar hormoninė kontracepcija yra mokslo pažanga ar akibrokštas Dievui? Diskutuoja genetikas prof. dr. Danielius Serapinas, kun. prof. dr. Andrius Narbekovas ir prof. dr. Birutė Obelenienė.
Antroje laidos dalyje gydytojas psichiatras prof. Gintautas Vaitoška kalba apie lyčių bendravimą ir kontracepciją. Įrašas iš šeimų susitikimo.

item