Lesbietė aktyvistė: LGBT taktika yra totalitarinės patyčios

Vienos Indianapolio picerijos savininkai buvo priversti užsidaryti ir net slėptis dėl to, kad susilaukė grasinimų mirtimi iš homoseksualų...

Vienos Indianapolio picerijos savininkai buvo priversti užsidaryti ir net slėptis dėl to, kad susilaukė grasinimų mirtimi iš homoseksualų aktyvistų. Neapsikentusi tokio savo bendražygių elgesio, prakalbo lesbietė aktyvistė Tammy Bruce.

Merginą savo pokalbių laidoje kalbino Seanas Hannity. Čia ji išsakė nuomonę, jog neseniai įvykęs LGBT aktyvistų šaipymasis iš Memories Pizza picerijos savininkų - o taip pat ir anksčiau pasitaikiusios pašaipos iš krikščionių floristų, kepėjų ir fotografų, kurie atsisakė dalyvauti tos pačios lyties „santuokų“ ceremonijose - yra „fašizmui“ artima pašaipų forma.

„Mes šioje šalyje pradėjome pilietinius judėjimus, kurie turėjo iškovoti žmonėms teisę gyventi savo gyvenimus taip, kaip jiems labiausiai patinka“, teigė mergina.

Tačiau netruko perspėti, jog šiandien LGBT judėjimo tikslai yra visai kitokie:

„Jei taip totalitariškai puolame šituos smulkius verslininkus, tai reiškia, jog patys tapome monstru, prieš kurį kovojome. Tokios pašaipos, toks fašizmas, paslėptas po lygybės vardu, paprasčiausiai yra nelogiškas.“

LGBT judėjimą palaikančiųjų tarpe yra ir daugiau žmonių, pradedančių mąstyti taip, kaip Tammy Bruce. Pavyzdžiui, libertaras žurnalistas Johnas Stosselis teigė, jog „homoseksualų judėjimas perėjo iš tolerancijos į totalitarizmą. Tai yra kairės totalitarizmas“.

Religijos ir demokratijos instituto prezidentas Markas D. Tooley pastebėjo, kad „ateities linčo teismai vyks prieš krikščionių verslus dėl jų atsisakymo prisitaikyti prie sekuliaraus mąstymo. Amerikos Kristaus Kūnui bei visiems žmonėms, kurie palaiko žodžio laisvę, reikės pakilti ir gintis, jei nori, kad Amerika liktų laisvės ir drąsos šalimi“.

Parengta pagal Lifesitenews.com



Susiję

Pažangos ideologija 4726707626427241587

Rašyti komentarą

item