Tūkstančiai kanadiečių protestavo prieš mokyklose diegiamą lytinio švietimo programą

Šį šeštadienį tūkstančiai kanadiečių išėjo į gatves protestuoti prieš LGBT aktyvistės ir atviros lesbietės premjerės Kathleenos Wynne in...


Šį šeštadienį tūkstančiai kanadiečių išėjo į gatves protestuoti prieš LGBT aktyvistės ir atviros lesbietės premjerės Kathleenos Wynne iniciatyva mokyklose pradėtą diegti šokiruojančią lytinio švietimo programą. Protesto akcijos organizatoriai teigia, kad tai tik protesto kampanijos pradžia ir jie nesiruošia nurimti.

Protestuotojai garsiai skandavo ir mojavo plakatais, kuriuose prašoma nesikišti į religines ir kultūrines kitų žmonių vertybes bei leisti vaikams būtų vaikais. Protesto organizatorių teigimu, jame dalyvavo per 2500 žmonių.

Organizatoriai planuoja susitikimą, kuriame aptars kitų protestų organizavimą. Preliminariai teigiama, jog kitas protestas vyks jau balandžio 14 dieną.

Dar didesnis pasipiktinimas kilo, kai neseniai buvo atskleista, jog prie lytinio švietimo programos sudarymo svariai prisidėjo už vaikų pornografiją teistas Benas Levinas. Joje jau trečios klasės moksleivius planuojama supažindinti su gėjų „santuokomis“, šeštoje klasėje su masturbacija, o septintoje su oraliniu ir analiniu seksu.

Visos programos analizę galite rasti čia.

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją.


Susiję

Pažangos ideologija 5127967852329581659

Rašyti komentarą

1 komentaras

Anonimiškas rašė...

Tik asilai ir tegali protestuoti ir protestuoti prieš nuolatos primetinėjamas paškustvas. Argi neaišku, kad primetinėtojus tokius būtina išnaikinti? Nebūtina juos fiziškai naikinti. Kur kas efektyviau būtų vos tik išsižiojus jiems, skelbi viešai jų pavardes su nuotraukimis, kaip ypatingai pavojingus žmonijai.

item