Nauja abortus teisinanti knyga vaikams: Mano abortuota sesuo dabar yra laimingas vaiduoklis!

Trejų metų berniukas (o galbūt ir mergaitė, nes, pasak autorės, dar per anksti pasakyti) Lee teisina savo sesers abortą, vadindamas ją „...


Trejų metų berniukas (o galbūt ir mergaitė, nes, pasak autorės, dar per anksti pasakyti) Lee teisina savo sesers abortą, vadindamas ją „seserimi vaiduokliu“ naujoje rašytojos Mary Walling Blackburn knygoje vaikams „Sesuo Obuolys, sesuo Paršelis“ (angl. Sister Apple, Sister Pig).

Knygoje kalbama suaugusiųjų tema – apie abortus. Joje Lee ieško savo sesers, kuri gali būti obuolys, paršelis, o galbūt paprasčiausiai slepiasi kažkur medyje. Galiausiai Lee nusprendžia: „Sesuo yra laimingas vaiduoklis!“ ir sako, jog yra laimingas, kad sesuo nėra su jais, nes tėvams tai tik sukeltų sunkumų.

„Lee šiuo metu yra vienintelis tėčio ir mamos vaikas, nors kažkada buvo ir sesuo“, - taip prasideda knyga.

„O kur dabar gyvena sesuo?“

Lee aiškina tėčiui: „Na, ji kažkada gyveno mamoje, tačiau dabar nebegyvena“. Kai tėtis sutinka, Lee tęsia toliau: „Ji gyveno prieš mane, bet mama negalėjo jos gimdyti. Mama sako, kad ji yra vaiduoklis“.

Kai tėtis paklausia: „Gal tai tave liūdina ar gąsdina?“, Lee atsako: „Aš nesu liūdnas dėl to, kad mano sesuo yra vaiduoklis! Jei jūs būtumėte pagimdę mano seserį, tai būtumėte pavargę, liūdni ir pikti!”.

Tėčiui pasiteiravus kodėl, Lee taip pagrindžia savo teiginį:

„Todėl, kad mes šėltume ir garsiai triukšmautume, o kartais gal net muštumėmės. Mama taip pat gali būti išsigandusi, kad mums abiems neužteks maisto. Mama neturėtų pakankamai laiko man skaityti knygų, piešti, žaisti ir kalbėtis su manimi.

Vėliau Lee kalbasi su savo dėde ir jam sako: „Mama prieš mane buvo pasidariusi abortą“, bet užtikrina jį, kad „sesė dabar yra laimingas vaiduoklis!“.

Net kai dėdės draugas Jessas paklausia: „O kur dabar yra sesuo vaiduoklis?“, Lee atsako, kad „sesuo vaiduoklis dabar yra užsiėmusi, bet ji ateina, kai ją pakviečiu ir kai man jos reikia“.

Paskutinis puslapis užbaigiamas taip: „Mama, tėtis, Lee (ir sesuo) vėlų vakarą jau eina link namų...“.

Parengta pagal Newsbusters.org informaciją



Susiję

Pažangos ideologija 4402503112288747326

Rašyti komentarą

3 komentarai

žara rašė...

Lee užaugo ir tapo keleivinio lėktuvo pilotu. Vieną dieną jam šovė į galvą, kad jis - vis dėl to neypač laimingas - galėtų dar kokį 150 nelabai laimingų žmonių padaryti laimingais vaiduokliais.

Anonimiškas rašė...

:DD labai taiklu. Pati knyga tokia nenormali, kad klaikiau jau ir būti negali. Išvada - amerikiečiai tuoj pateisins viską, nes tai juk pasirinkimo laisvė

Arius rašė...

Baisu kad mama dėl savo patogumo nužudo savo vaiką bejegi ir negimusi! Gal čia galima būtų įterpti, kad ir tokia mama zudike vieną kartą kai bus senatvėje (jei jos sulauks pati guvendama tarp tokiu kaip ji )bejėgė ir nepatogi problema bus irgi abortuota -nužudyta -eutanazijos iš visuomenės. Mama net ne kalė (gyvūnai abortų nedaro), kuri praplautais smegenimis niekaip nesuprato, kad žmogaus pradžia turi pradžią isciose ir tai zmogus ir jo pradžių pradžia jau ta pačią sekundę jei prasidėjo ir užsimezgė o ne molekulių ar "gleiviu " būtybė ir tai žmogaus gyvybė kurios mama net jei ir turėdama nepatogumų nesugebėjo tik saugoti bent pradziai tik 9 mėnesius -kas yra labai mažas laiko tarpas gyvenime ir tikrai galėjo padovanoti kažkam brolį ar sesute ir vaikelį ir kad ir kitai šeimai kurie jį globotu ir mylėtų ir manykim kad to paties ir meilės sulauktų senatvėje .Ir kiek dažnai būna kad tokios mamos jei būtų palaukusios ir pagimdziusios supranta kokios jos būtų laimingos jei būtų ir šis vaikelis šalia ir nebūtų visad gyvas mamos zudikes jausmas manau, kad bet kokios knygos ir žmonių žudymo propogandos nenustelbs gyvybės klyksmo ir krykstavimo

item