Nauja abortus teisinanti knyga vaikams: Mano abortuota sesuo dabar yra laimingas vaiduoklis!

Trejų metų berniukas (o galbūt ir mergaitė, nes, pasak autorės, dar per anksti pasakyti) Lee teisina savo sesers abortą, vadindamas ją „...


Trejų metų berniukas (o galbūt ir mergaitė, nes, pasak autorės, dar per anksti pasakyti) Lee teisina savo sesers abortą, vadindamas ją „seserimi vaiduokliu“ naujoje rašytojos Mary Walling Blackburn knygoje vaikams „Sesuo Obuolys, sesuo Paršelis“ (angl. Sister Apple, Sister Pig).

Knygoje kalbama suaugusiųjų tema – apie abortus. Joje Lee ieško savo sesers, kuri gali būti obuolys, paršelis, o galbūt paprasčiausiai slepiasi kažkur medyje. Galiausiai Lee nusprendžia: „Sesuo yra laimingas vaiduoklis!“ ir sako, jog yra laimingas, kad sesuo nėra su jais, nes tėvams tai tik sukeltų sunkumų.

„Lee šiuo metu yra vienintelis tėčio ir mamos vaikas, nors kažkada buvo ir sesuo“, - taip prasideda knyga.

„O kur dabar gyvena sesuo?“

Lee aiškina tėčiui: „Na, ji kažkada gyveno mamoje, tačiau dabar nebegyvena“. Kai tėtis sutinka, Lee tęsia toliau: „Ji gyveno prieš mane, bet mama negalėjo jos gimdyti. Mama sako, kad ji yra vaiduoklis“.

Kai tėtis paklausia: „Gal tai tave liūdina ar gąsdina?“, Lee atsako: „Aš nesu liūdnas dėl to, kad mano sesuo yra vaiduoklis! Jei jūs būtumėte pagimdę mano seserį, tai būtumėte pavargę, liūdni ir pikti!”.

Tėčiui pasiteiravus kodėl, Lee taip pagrindžia savo teiginį:

„Todėl, kad mes šėltume ir garsiai triukšmautume, o kartais gal net muštumėmės. Mama taip pat gali būti išsigandusi, kad mums abiems neužteks maisto. Mama neturėtų pakankamai laiko man skaityti knygų, piešti, žaisti ir kalbėtis su manimi.

Vėliau Lee kalbasi su savo dėde ir jam sako: „Mama prieš mane buvo pasidariusi abortą“, bet užtikrina jį, kad „sesė dabar yra laimingas vaiduoklis!“.

Net kai dėdės draugas Jessas paklausia: „O kur dabar yra sesuo vaiduoklis?“, Lee atsako, kad „sesuo vaiduoklis dabar yra užsiėmusi, bet ji ateina, kai ją pakviečiu ir kai man jos reikia“.

Paskutinis puslapis užbaigiamas taip: „Mama, tėtis, Lee (ir sesuo) vėlų vakarą jau eina link namų...“.

Parengta pagal Newsbusters.org informaciją



Susiję

Pažangos ideologija 4402503112288747326
item