Vokietijoje taikiai prieš vaikų lytinį švietimą prostestavę tėvai buvo žiauriai užpulti homoseksualų aktyvistų

Sausio 30 d. Hamburge (Vokietija) vyko taiki demonstracija, kurioje dalyvavo tėvai, pasisakantys prieš grafinį vaikų lytinį švietimą pra...


Sausio 30 d. Hamburge (Vokietija) vyko taiki demonstracija, kurioje dalyvavo tėvai, pasisakantys prieš grafinį vaikų lytinį švietimą pradinėse mokyklose. Apie 150 tėvų žygiavo gatve, rankose laikydami plakatus su užrašais „Palikite ramybėje mūsų vaikus“, „Vaikų darželis nėra svingerių klubas“, „Leiskite mūsų vaikams būti vaikais“, kai buvo užpulti maždaug keturis kartus didesnės „spalvingos“ minios, kurią sudarė  įvairūs už „toleranciją“ ir „įvairovę“ pasisakantys žmonės: nuo seksualinių mažumų, nešinų vaivorykštės spalvų vėliavomis, iki radikalių kairiųjų ir anarchistų.

Organizacija „Besorgte Eltern (vokiškai – Susirūpinę tėvai, vert. past.)“ surengė demonstraciją tam, jog išreikštų savo opoziciją privalomumam lytiniam švietimui, kuris prasideda jau vaikų darželyje ir yra tęsiamas pradinėje bei vidurinėje mokyklų pakopose ir vykdo nepakenčiamą jų vaikų seksualizaciją.

„Mes išėjome į gatves, nes mums rūpi mūsų vaikai, kurie per anksti susiduria su klausimais, susijusiais su lytiniais santykiais“, laikraščiui Hamburgen Morgenpost teigė organizacijos atstovas Matthias Ebertas.

Maždaug 4 kartus už protestuojančius tėvus gausesnė užpuolikų minia svaidė į juos butelius, į žmones nukreipę šaudė fejerverkus, mėtė sniego gniūžtes bei bandė prasiveržti iki tėvų pro policininkus, saugojusius demonstraciją.

Pasak vokiečių spaudos ir Besorgte Eltren internetinio puslapio, per puolimą buvo sužeista 15 metų mergaitė, kuri su plėštine žaizda galvoje buvo išvežta į ligoninę. Policijos atstovas spaudai tai pavadino „labai agresyviu užpuolikų elgesiu“.

Besorgte Eltren ir toliau žada rengti demonstracijas ir jau yra ne vieną jų suplanavę 2015 metams įvairiuose Vokietijos miestuose: Miunchene, Berlyne, Niurnberge ir kituose.

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją.


Susiję

Pažangos ideologija 6163480599175395741
item