Lietuva vėl atsidūrė dėmesio centre dėl neva seksualinių mažumų diskriminacijos

Naujienų tarnyba BNS praneša, kad Lietuva vėl atsidūrė Europos Sąjungos (ES) institucijų akiratyje dėl galimos seksualinių mažumų diskri...


Naujienų tarnyba BNS praneša, kad Lietuva vėl atsidūrė Europos Sąjungos (ES) institucijų akiratyje dėl galimos seksualinių mažumų diskriminacijos.

Grupė Europos Parlamento narių kreipėsi į Europos Komisiją.

Europos Parlamento Piliečių laisvių, teisingumo ir vidaus reikalų komiteto ketvirtadienio darbotvarkę įtrauktas klausimas dėl ribojimų skleisti informaciją, kuria skatinama kitokia nei įstatymuose numatyta šeimos samprata.

Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymas numato, kad nepilnamečiams kenkia ir turi būti ribojama tokia informacija, kuria niekinamos šeimos vertybės, skatinama kitokia, negu Konstitucijoje ir Civiliniame kodekse įtvirtinta, santuokos sudarymo ir šeimos kūrimo samprata.



Susiję

Pažangos ideologija 3208213430929765077

Rašyti komentarą

3 komentarai

Anonimiškas rašė...

„Kenkia nepilnamečiams“, jeigu žmogus yra heteroseksualas jis niekaip nepavirs homoseksualu.

Anonimiškas rašė...

Kaip klysta ,,Anonimiskas"! Anksciau, kas gime tokiu, tokiu ir nugyveno, kad ir besislepdamas tokiu esas. O dabar? Paugliai nori isbandyti viska, viska patirti savo kailiu. Kodel didziausias homoseksualu demesys butent i vaikus? Del to, kad juos lengviausia apipudrinti ir itraukti i tuos nesvarius zaidimus, prisiviliojant saldumynais ir pinigais. Kas stipresnis, tam gal pavyksta istrukti is to uzburto rato. Jie juk buna ir gasdinami, terorizuojami tuo, kad jo video bus idetas internete, kad tevai ir mokykla suzinos, kas daroma. Vaikai to bijo ir tyli. Tyli ir vel grizta i ta pati rata. Tai ar nepadaromi homoseksualais? Ar dar ir dabar galvojate, kad jais tik gimstama? Gimsta kokie 35, o kiek ju kasmet padaugeja? Ju gretos kaip epidemija plinta. Vargsai, nuskriaustieji, mazai jiems demesio. Raskazis sikna drasko, nezino, ko dar noreti. Darbo jiems duoti, kad isgaruotu visos nesamones. Vyrai tiek subobejo, kad jiems lengviau tapti zmonomis kitiems vyrams, nei tikrais vyrais savo zmonoms. Tfu!..

Anonimiškas rašė...

P.S. Suklydau: ,,Gimsta kokie 3%..."

item