Europos Parlamente bus svarstoma, ar Lietuvos įstatymas diskriminuoja seksualines mažumas

Europos Parlamento (EP) Piliečių laisvės, teisingumo ir vidaus reikalų komitete ketvirtadienį bus svarstoma, ar Nepilnamečių apsaugos nu...


Europos Parlamento (EP) Piliečių laisvės, teisingumo ir vidaus reikalų komitete ketvirtadienį bus svarstoma, ar Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymas, ribojantis informaciją, skatinančią kitokią nei įstatymuose numatyta šeimos samprata, nediskriminuoja seksualinių mažumų.

Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatyme teigiama, kad nepilnamečiams kenkia ir todėl turi būti draudžiama tokia informacija, „kuria niekinamos šeimos vertybės, skatinama kitokia, negu Konstitucijoje ir Civiliniame kodekse įtvirtinta, santuokos sudarymo ir šeimos kūrimo samprata“.




Susiję

Pasaulis 7653414957021820690

Rašyti komentarą

2 komentarai

Anonimiškas rašė...

O Europoje nebus svarstoma, kad homoseksualų toleravimas yra normalių piliečių diskriminavimas? Ar nebus svarstoma, kad lytinių santykių tarp vienos lyties asmenų propagavimas, yra mokslo ir žmogaus prigimties diskriminavimas?

Anonimiškas rašė...

Deja, ten negali būti svarstomas joks klausimas, kuris prieštarautų ES "esmei" - žmoniją paversti viena didele galvijų banda be jokios struktūros, nes įsitikinę, kad jiems dievo skirta ganyti... Ta įdėja juos ir užkonservavo piemenų lygyje. Bet išsigelbėjimas tame, kad išvis neįmanoma įgyvendinti priešingų būties vystymosi tendencijai planų. Visi dirbtiniai/prievartiniai dariniai išnyksta kaip dūmas. Visos imperijos žlunga, kai kažkokie išpuikę nevykėliai negalėdami protu pranokti kitų, sumąsto iš visų normalių žmonių padaryti paklusnius įdiotus. Vystymasis atgalios neįmanomas. Tas neturi jokios prasmės. Tik patiems užsikonservuoti įmanoma ir taip atsilikti nuo bendros vystymosi tendencijos.

item