Abortų aukų palaikais kūrenamos JAV ir Didžiosios Britanijos elektrinės

2014 metų kovo mėnesį Jungtinės Karalystės spauda atskleidė, kad tūkstančiai aborto metu nužudytų kūdikių kūnų, kartu su kitomis „medici...


2014 metų kovo mėnesį Jungtinės Karalystės spauda atskleidė, kad tūkstančiai aborto metu nužudytų kūdikių kūnų, kartu su kitomis „medicininėmis atliekomis”, yra deginami, o išgaunama energija panaudojama tokiu būdu apšildant britų ligonines. „The Daily Telegraph” praneša, kad daugiau nei 15 500 kūdikių buvo sudeginti kaip „klinikinės atliekos”, kai kurie iš jų buvo naudojami “atliekos virsta energija” projektuose, kurie sukuria energiją, reikalingą ligoninėms.

Viena britų 4-ojo kanalo laida aptiko mažiausiai 10 „NHS Trust” (National Health Service – Nacionalinės sveikatos apsaugos) ligoninių, kurios pastatų apšildymui naudoja kūdikių kūnus po aborto ir natūralaus persileidimo kartu su ligoninės šiukšlėmis. Sveikatos departamentas tučtuojau paskelbė, jog tokia ligoninių veikla turi būti sustabdyta. Sveikatos ministras Dr. Dan Paulter pavadino tai „visiškai nepriimtinu” elgesiu.

Spaudoje buvo pranešta, kad „NHS” tinklo medicinos direktorius informavo visas ligonines, kad tokia praktika turi būti nutraukta. Vyriausiasis medicinos pareigūnas Sally Davies pavedė Žmogaus audinių tarnybai įsitikinti, kad nurodymai ligoninėms yra aiškūs.

Paul Tully, Negimusių vaikų apsaugos draugijos generalinis sekretorius, pranešė „LifeSiteNews”, kad negimusių kūdikių kūnų šalinimas jau kurį laiką yra rūpestį keliantis klausimas. 

Tully sako, kad gairės, nurodančios vaisiaus palaikų pašalinimą, egzistuoja, tačiau jos dažniausiai yra apibrėžtos tik ligoninės administracijos. Nėra jokio įstatymo, kuris nurodytų, kaip tokiu atveju elgtis. Taip pat jis teigė, kad matomas didelis abortų šalininkų poreikis toliau neigti abortą kaip kaip realaus negimusio vaiko nužudymą. Pasak Tully, didžiulė našta uždedama ant ligoninės personalo pečių. Darbuotojams palaikai atiduodami pašalinti lygiai taip pat kaip ligoninių medicininės atliekos, ir tai jiems sukuria siaubingą psichologinį krūvį.

„Neturėtų būti kartu deginami abortuotų kūdikių palaikai ir kitokios medžiagos ligoninių krosnyse, bet nėra jokių legalių apribojimų, išskyrus higienos apribojimus, kaip tvarkytis su palaikais”, sako Tully. Jis pridūrė, kad „nestebina, jog kūdikių kūnais yra atsikratoma šitokiu šiurpinančiu būdu”.

„Manau, kad prašyti darbuotojų, kurie yra atsakingi už ligoninių atliekų deginimą, atlikti šį veiksmą, reiškia uždėti jiems pasibaisėtiną psichologinę naštą, ir tai yra neteisinga. Taip jie yra nuotoliniu būdu įtraukiami į aborto procesą”, teigia Tully.

2014 metų balandžio mėnesį Kanados spaudoje taip pat buvo iškeltas klausimas apie abortuotų kūdikių palaikų deginimą energijos gamybos tikslais. Šalies Vakaruose esančios Britų Kolumbijos provincijos Sveikatos ministerija pripažino, kad abortuotų kūdikių palaikai Britų Kolumbijos įstaigose perduodami Jungtinių Valstijų įstaigoms, kurios atliekas paverčia energija, ir tiekia elektrą Oregono gyventojams. Dalis palaikų perduodami sudeginti Oregone esančiai įstaigai.

Provincijos Sveikatos ministerija pranešė, kad „biomedicininės atliekos”, siunčiamos į Jungtines Amerikos valstijas sudeginti, apima „žmogaus audinius, tokius kaip chirurginiu būdu pašalintus vėžinius audinius, amputuotas galūnes ir vaisiaus audinius”.

Taip pat ministerija teigė, kad rangovai, besirūpinantys provincijos „biomedicininėmis atliekomis” vadovaujasi sveikatos ir saugumo protokolais, taip pat federaliniais, provincijų ir vietos lygmens reikalavimais.

Oregono Šiukšlių ir perdirbimo asociacijos vykdomasis direktorius Kristian Mitchell „B.C.Catholic” teigė, kad labiausiai tikėtina, jog didžioji dalis „biomedicininių atliekų” sunaudojamos Oregono “Covanta Marion” įstaigoje. Ten atliekos panaudojamos tam, kad būtų pagaminama energija. Ši įstaiga patvirtino, kad ji vis dar priima ir degina Britų Kolumbijos provincijos medicinines atliekas.

Parengta pagal www.lifesitenews.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 454618241040406535

Rašyti komentarą

item