Viso pasaulio lietuviai giedos „Tautišką giesmę”

Liepos 6 d. lygiai 21 val. lietuviai visame pasaulyje giedos „Tautišką giesmę”. Esame vienintelė tauta, kurios himnas vieną dieną m...



Liepos 6 d. lygiai 21 val. lietuviai visame pasaulyje giedos „Tautišką giesmę”.

Esame vienintelė tauta, kurios himnas vieną dieną metuose apskrieja Žemės rutulį.

Idėja visiems kartu vienu metu giedoti savo šalies himną gimė prieš penkerius metus. Tada garsiai ir išdidžiai pasakėme: Lietuvos vardui – tūkstantis metų.

Himnas po vieną neskamba. Skamba garsiai, kai mūsų daug. Liepos 6 d. lygiai 21 val. (gyvenamosios vietos laiku) kur bebūtum, ką bedarytum, giedok „Tautišką giesmę“. Prisijunk! Pagarsink Lietuvą!

Kviečiame prisijungti kiekvieną lietuvį – suburkite savo bendruomenę, šeimą, giminę, draugus ar miesto gyventojus ir giedokite Lietuvos himną liepos 6-ąją, Mindaugo karūnavimo dieną, 21 val. (gyvenamosios vietos laiku). Įamžinkite save ir savo artimuosius tą vienybės akimirką ir pasidalinkite su tautiečiais ir visu pasauliu. Tegul visi pamato, kad esame kartu.

Keli žingsniai, kuriuos galite žengti:

  • Suburkite kartu giedoti draugus, šeimą, giminę ar bendruomenę.
  • Praneškite apie savo planus iniciatyvos organizatoriams adresu: [email protected].
  • Prisijunkite prie iniciatyvos puslapio www.Facebook.com/tautiskagiesme.
  • Įamžinkite save, savo artimuosius ar savo bendruomenę tą vienybės akimirką ir pasidalinkite su tautiečiais bei visu pasauliu. Filmuotą medžiagą ir nuotraukas įkelkite www.tautiskagiesme.lt (pavadinime įrašykite miestą ir šalį).

Tęskime tai, ką pradėjome, ir tegul „Tautiška giesmė“ skamba aplink pasaulį.

Susiję

Įvykiai 7171695866161041466
item