Birželio 1-ą dieną, Vilniuje įvyks šeimų eisena "Šeima - gyvybės lopšys"

Švęskime Vaikų gynimo ir Tėvo dieną kartu! Mielieji Lietuvos žmonės! Šiais Šeimos metais krikščioniškos Bažnyčios Lietuvoje – Ortodo...



Švęskime Vaikų gynimo ir Tėvo dieną kartu!

Mielieji Lietuvos žmonės!

Šiais Šeimos metais krikščioniškos Bažnyčios Lietuvoje – Ortodoksų, Katalikų, Liuteronų ir Reformatų – birželio 1 d. kviečia į renginį „Šeima – gyvybės lopšys“.

Kviečiame visus geros valios žmonesį šventinę eiseną Gedimino prospektu ir dalyvauti koncerte Rotušės aikštėje Vilniuje. Renginys, kuriuo siekiama įtvirtinti šeimą, kaip svarbiausią visuomenės ląstelę, vyks tą pačią dieną, kai minima Tėvo diena ir Vaikų gynimo diena.

Šia švente norime palaikyti ir puoselėti krikščioniškąsias vertybes, skiepyti geresnį supratimą apie vyro ir moters santuoką, nes jos esmėje glūdi dvasinė ir fizinė visuomenės sveikata, atsakingas požiūris į vaiko asmenybės formavimąsi.

Kviečiame visus, kam rūpi Lietuvos, pirmiausia mūsų vaikų, laisva ir sveika ateitis, dalyvauti šioje eisenoje ir koncerte. Kiekvienas iš mūsų teįneša asmeninį indėlį į taikos dvasios ir dorovės stiprinimą mūsų šalyje.
Meldžiame mūsų Dievo, gyvybės Viešpaties, palaiminimo šios šventės organizatoriams, rėmėjams ir visiems dalyviams.

Ortodoksų Bažnyčia – Arkivyskupas Inokentijus
Katalikų Bažnyčia – Arkivyskupas Gintaras Grušas
Liuteronų Bažnyčia – Vyskupas Mindaugas Sabutis
Reformatų Bažnyčia – Generalinis Superintendentas kun. Tomas Šernas

Daugiau informacijos http://www.vasc.lt/page/347

Susiję

Įvykiai ir renginiai 8190857080750407362
item