Kauno parapijų tikintieji dėl seimo narės V. M. Čigriejienės kreipėsi į TS-LKD priežiūros komisiją

TS-LKD Priežiūros komisijos pirmininkui Stasiui Šedbarui Gerbiamasis, Jums rašo Kauno miesto parapijų tikintieji, kurie neabejingi tam, koki...

TS-LKD Priežiūros komisijos pirmininkui Stasiui Šedbarui

Gerbiamasis,

Jums rašo Kauno miesto parapijų tikintieji, kurie neabejingi tam, kokios pozicijos mums kaip katalikams svarbiais klausimais laikosi mūsų išrinkta ir iki šiol bažnyčios rinkimuose palaikyta Seimo narė V. M. Čigriejienė.

Esame nemaloniai nustebinti jos viešais pasisakymais spaudoje ir kitose žiniasklaidos priemonėse apkaltinant kun. A. Narbekovą neetišku ir įžeidžiančiu elgesiu Sveikatos komiteto posėdyje, bei apskritai nagrinėjant klausimą dėl gyvybės apsaugos prenatalinėje fazėje įstatymo. 

Stebint nurodytos Seimo narės elgesį, kyla didelės abejonės, ar teisingai mes, kauniečiai, elgėmės daugelį metų rinkdami šią Jūsų (kaip manėme, ir mūsų) partijos narę bei pagal sąrašą balsuodami už TS-LKD partiją, kurios poziciją abortų uždraudimo klausimu ji, kaip suprantame, deleguoja Sveikatos komitete. Mes esame krikščionys ir prašome, kad krikščioniškos vertybės būtų ginamos vienintelės Lietuvoje savo pavadinime šia garbinga vėliava besipuikuojančios partijos narių.

Prašome Jūsų svarstyti V. M. Čigriejienės elgesį tiek dėl šio konkretaus atvejo dėl kun. A. Narbekovo apkaltinimo ir apskritai dėl to, kodėl ji Seime propaguoja vertybes, priešingas krikščioniškosioms.

Pagarbiai

Jūsų rinkėjai:
Aida Martinaitienė, teisininkė
Algis Žiukas, technikas 
Angelina Saldauskaitė, inžinierė-konstruktorė 
Artūras Budra
Arūnas Juška, katechetas
Dalija Bulotienė, buhalterė
Danutė Kazlauskaitė, 
Gintarė Dzikaitė, inžinierė 
Jurgita Blažaitienė, gydytoja
Jonas Kriščiūnas, inžinierius
Liuba Jakuševa
Onutė Varžinskaitė, mokytoja
Raminta Milaševičienė
Regina Andriušienė, mokytoja
Regina Buslienė, technikė 
Rimanta Adomaitienė, soc. m. dr., edukologė
Saulė Milaševičiūtė
Snieguolė Jasevičienė, dizainerė
Sofija Jurevičienė
Violeta Milaševičienė
Virginija Šeštakauskienė, kirpėja
Zita Daubaraitė 

Susiję

Politika 3737570825069221295
item