Daukanto aikštėje šiandien minimos V. Pociūno žūties metinės

Piliečių santalka bei M. K. Čiurlionio kultūros ir paveldo fondas šių metų rugpjūčio 23 dieną, penktadienį, 12 valandą, S. Daukanto aikštėje...

Piliečių santalka bei M. K. Čiurlionio kultūros ir paveldo fondas šių metų rugpjūčio 23 dieną, penktadienį, 12 valandą, S. Daukanto aikštėje, Vilniuje, kviečia paminėti septintąsias pulkininko Vytauto Pociūno žūties metines.

2006-ųjų rugpjūčio 23-iąją Breste žuvusio Vytauto Pociūno mirties aplinkybės bei jo pomirtinio šmeižto kampanijos priežastys iki šiol lieka Lietuvos teisėtvarkos neišaiškintos.

Todėl savo valstybei neabejingi piliečiai jau septintą kartą kviečiami susirinkti Vilniaus Simono Daukanto aikštėje ir priminti tautos rinktiems valdžios pareigūnams, kad iki galo ištirti pulkininko Vytauto Pociūno žūtį ir specialiųjų tarnybų organizuotą jo pomirtinio šmeižto kampaniją yra Lietuvos garbės reikalas.

Minint septintąsias Vytauto Pociūno žūties metines prie Lietuvos Respublikos Prezidentūros dainuos bardai Gediminas Storpirštis ir Vytautas V. Landsbergis, maldai kvies monsinjoras Alfonsas Svarinskas.



Susiję

Įvykiai ir renginiai 31322009404350110

Rašyti komentarą

item